Firma noastră

Ag Chim Trading este unic importator și distribuitor al unor producători renumiți pentru o gamă largă de produse de uz veterinar, precum și pentru utilaje și accesorii folosite în industria agroalimentară.

Despre noi

De aproape 30 de ani suntem prezenți pe piața românească, câștigându-ne reputația atât pe plan local, cât și internațional, datorită expertizei, promptitudinii și calității serviciilor oferite. Compania Ag Chim Trading Company SRL a fost fondată în 1995, în București cu o misiune clară: să oferim servicii și produse de calitate pentru domeniul veterinar și zootehnic într-un mod cât mai eficient, simplu și convenabil pentru clienții noștri.

Tocmai de aceea, principala noastră preocupare este să ne sprijinim clienții și partenerii nu doar în cadrul procesului de achiziție, dar și prin consultanța necesară pentru a găsi soluții optime pentru nevoile din fermă, cabinete sau unitățile de prelucrare. În acest sens, punem accent în mod special pe pregătirea permanentă și perfecționarea tuturor angajaților noștri.

Flexibilitatea în relațiile cu partenerii, seriozitatea și promptitudinea în livrarea produselor de cea mai bună calitate la prețuri competitive ne recomandă drept partenerul dumneavoastră de încredere! Suntem renumiți pentru relațiile de comerț intern și internațional, atât in domeniul materiilor prime chimice, cat si in cel al produselor si echipamentelor de uz veterinar si industrie alimentara.